Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Contact

Z nami se lahko povežete preko družbenih omrežij, preko e-pošte ali pa se na naše dogodke in svetovanja prijavite preko POPR-a.

 

POPR ponuja vpis znotraj različnih skupin. Če ne veste, v katero skupino spadate, si oglejte spodnja vodila.

Študenti / Students: trenutno vpisani študenti na UL s statusom

Izmenjalni študenti / Exchange students: tujim izmenjalni študenti, ki določen čas opravljajo nekatere študijske obveznosti na Univerzi v Ljubljani v okviru programa Erasmus+ ali drugih programov in sporazumov in lahko koristijo storitve Univerze v Ljubljani.

Študenti UL brez statusa / Other students: študenti UL, ki so trenutno brez statusa, študenti drugih univerz, tuji študenti, ki niso vpisani na UL

Alumni: osebe, ki so zaključile študij na UL

Zaposleni: osebe, ki so zaposlene na UL

Dijaki / Prospective students: dijaki, ki jih zanima študij na UL in bi radi izvedeli več o programih

Ostali: svetovalni delavci na srednjih šolah in gimnazijah, drugi strokovni delavci

 

Če ste študenti v POPR dostopate s svojo digitalno identiteto, ostali pa se najprej registrirajte. Če imate težave z dostopom, se obrnite na popr@uni-lj.si.

 

Please, be aware that you will need to sign in to POPR with your digital student identity.  If you are a regular student just apply with your digital UL identity. If you are Erasmus student, please register to the platform as Študenti UL brez statusa / Other students. For help please contact us at popr@uni-lj.si.