Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Opinions, statements and contributions

Mnenja udeležencev dogodkov in svetovanj

Moram pa vam napisati tudi hvala za tisto delavnico glede razgovora in priprave na razgovor. V njej ste omenili zgodbo, da ni nujno, da kadrovniku nisi všeč na razgovoru ampak je možno samo, da ne iščejo takšnega profila kadra. To mi bo izredno pripomoglo, da tiste razgovore, ki jih bom dobila, opravim z drugo miselnostjo, da ni vedno z mano nekaj narobe, če me ne izberejo. 

Rada bi se vam zahvalila za izredno kakovostno predstavitev in govorno povezanost, v smislu sproščenega pogovora med diplomanti in Vami (ter nami poslušalci), na današnjem dogodku ,,Predstavitev kariernih poti diplomantov FKKT”. Obenem bi pohvalila tudi odličen nabor gostov iz različnih podjetij, predvsem teh, ki delajo v tujini, da lahko tako študentje že v času študija vidimo, kako široke so možnosti dela oz. zaposlitve v kemijski smeri, in na kaj biti še posebno pozoren že med samim študijem. To je bila moja prva udeležba na enem izmed teh dogodkov, a zagotovo ne zadnja. Torej, hvala Vam, ker se trudite organizirati takšne dogodke!

O nas_what people say_picture

Mnenja delodajalcev

Sodelovanje v Kariernih dnevih

COBIK

Najlepša hvala tudi vam za povabilo na dogodek. Osebno mi je bil dogodek všeč, saj lahko trenutno le preko takšnih dogodkov stopimo v stik s študenti oz. jim predstavimo svoje delo. Prav tako kot same predstavitve so mi bili všeč hitri zmenki, na katerih lahko študentje pridobijo še dodatne informacije, mi pa izvemo več o profilu študentov, ki bi jih sodelovanje z nami zanimalo.

Še enkrat hvala za povabilo in upam da lahko kmalu spet sodelujemo!

KIKKB

Rad bi se zahvalil za opravljeno delo, zelo pomembno! Super ste!

Najlepša hvala za priložnost, da se je KIKKB lahko predstavil v sklopu Spletnega kariernega dne. Prav tako imam dober občutek v zvezi s potekom hitrih zmenkov. Imeli smo priložnost vsaj na hitro spoznati kar nekaj zanimivih kandidatov, za katere verjamem, da se nam bodo še oglasili. Predvsem po vaši zaslugi je celoten dogodek potekal gladko in brez zadreg, saj ste nas opremili s primernimi napotki, kako se nanj pripraviti. Moja osebna izkušnja je bila kar se da pozitivna.

ROCHE

Jaz imam same pozitivne komentarje, super odzivnost, podpora, vse smo predhodno stestirali, tako da je šlo res tekoče. Nimam pripomb na izvedbo. Študentov je bilo veliko, kar pomeni, da smo zajeli lepo populacijo. Tudi na hitrih zmenkih je bilo simpatično, v 5-minutah lahko izveš nekaj osnov, tako smo dobili vpogled v želje in potrebe študentov. Glede na to, da smo sodelovali prvič, verjamem, da bo vaja iz naše strani tudi v drugo tekla bistveno bolj tekoče. 

VRTEC VOLKEC

Hvala celi ekipi za lepo vodenje in sproščeno srečanje.

DROGERIE MARKT

Zdi se mi, da so udeleženci prezentacije zavzeto spremljali, ker so dejansko postavili več vprašanj, kot bi si mislila. Format kariernih zmenkov mi je bil za sploh zelo všeč, ker smo se v kratkem času res  dosti dogovorili.

GORENJE

Hvala za prijetno sodelovanje z vami in Klemnom, sem pa pozitivno presenečena tudi nad kandidati, saj so vsi pokazali, da so ambiciozni in so proaktivni. Me je zelo veselilo in smo z nekaterimi že na vezi.

ZAVAROVALNICA TRIGLAV

Glede hitrih zmenkov, lahko rečem, da so odlična izkušnja in seveda priložnost za mlade. Zelo všeč mi je bilo, da ste izbrali profile, ki so za nas vsekakor dobrodošli (sploh smer kvantitativne finance in aktuarstvo), saj na tem področju veliko zaposlujemo.