Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Raziskuj priložnosti in investiraj v svoje dodatno izobraževanje in osebno rast

Zaključek študija močno zaznamuje konec nekega obdobja in prehod v odraslost. Z njim nastopi trenutek, v katerega smo vlagali vso mladost. Samostojnost prinaša mnoge novosti in bolj ali manj prijetne izzive. Eden večjih je zagotovo vstop in obstanek na trgu dela. Ohranite radovednost in energijo študentskih dni. Iščite nova znanja in izobraževalne priložnosti ter ne pozabite – tudi kot alumen ste del družine Univerze v Ljubljani. Karierni centri in Klubi alumnov vam stojijo ob strani vse življenje. Tudi ob težkih kariernih razpotjih ali razočaranjih.

research

Priporočljivo branje: Osebna rast - kaj sploh pomeni