Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Become a member of the UL Alumni Clubs Association

Mreža klubov alumnov UL v sodelovanju s Kariernimi centri UL spodbuja povezovanje diplomantov in delodajalcev ter si prizadeva za učinkovit prenos znanj.

Sodelovanje z nami delodajalcem prinaša različne možnosti ter priložnosti:

a) Pomagamo vam pri predstavitvi podjetja

job search

V okviru organizacije izobraževanj, delavnic, posvetov, povezovalnih dogodkov in konferenc Mreže klubov alumnov UL ter Kariernih centrov UL, ima delodajalec možnost spoznati uspešne posameznike, talente in predstaviti zaposlitvene možnosti, ki jih ponuja diplomantom UL.

b) Mentorstvo med in z alumni UL

mentor

Mentorski sistem povezuje alumne UL – strokovnjake na različnih področjih – s študenti, absolventi in mladimi alumni, ki šele začenjajo svojo karierno pot. Prenos znanja na mlajše omogoča povezovanje stanovskih kolegov in spodbuja razvoj stroke ter obenem posameznikom nudi možnost prenosa znanj in izkušenj na nove generacije.

c) Objavljanje prostih delovnih mest na spletnem portalu alumnov UL

Na portalu Alumni UL, ki UL omogoča neposredno komuniciranje z njenimi alumni, omogočamo objavo prostih delovnih mest, ki so primerni za diplomante UL.

Karierni centri UL smo vzpostavili novo platformo za osebni in profesionalni razvoj POPR, na kateri se boste lahko še lažje povezovali s študenti in alumni Univerze v Ljubljani. Uporaba je zelo enostavna, saj gre za licenčni portal, ki ga uporabljajo najboljše britanske univerze. Prijava organizacije je potrebna le pri prvem vnosu, kasneje boste vnašali le aktualne oglase. Kratka navodila za uporabo so na voljo s klikom tukaj.

Objavljamo izključno delovna mesta, kjer se prijave zbirajo neposredno pri delodajalcu. Ne objavljamo prostih delovnih mest posrednikov (zaposlitvenih agencij ipd.).

Opozorilo:

Trenutno je mogoče preko POPR-a objavljati študentska dela in redne zaposlitve, ki ne zahtevajo več kot 2 leti delovnih izkušenj. Delovna mesta, ki zahtevajo več kot 2 leti delovnih izkušenj, bomo zaenkrat preko portala alumnov UL, do katerega imajo dostop le alumni UL, objavili mi. V primeru, da ste tudi sami alumen/alumna UL, vas vabimo, da se prijavite. Postopek prijave je enostaven, lahko se registrirate preko Facebooka ali Linkedina.  

d) Seznanjanje z novostmi preko e-novičnika za delodajalce

S prijavo na e-novičnik za delodajalce boste obveščeni o profilih diplomantov, inovativnih in drugačnih načinih kadrovanja talentov, dobrih praksah sodelovanja Univerze z delodajalci, o novostih na področju visokega šolstva uspehih študentov UL ter drugih internih informacijah z Univerze v Ljubljani.

Za več informacij se obrnite na:

Tina Malenšek Kojić

01-2418-559