Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

POPR portal - instructions

Karierni centri UL smo vzpostavili novo platformo za osebni in profesionalni razvoj POPR, na kateri se boste predstavniki organizacij lahko še lažje povezovali s študenti in alumni Univerze v Ljubljani. S pomočjo POPRa lahko:

  • predstavite svojo organizacijo,
  • objavite prosta delovna mesta, štipendije, natečaje ali druge karierne priložnosti in
  • sodelujete na predstavitvenih dogodkih, kjer študentom in alumnom predstavljamo različne potencialne delodajalce.

Uporaba je zelo enostavna, saj gre za licenčni portal, ki ga uporabljajo najboljše britanske univerze. Informacije o postopku registracije in objavi prostega delovnega mesta najdete tukaj. Prijava organizacije je potrebna le pri prvem vnosu, kasneje boste vnašali le aktualne oglase.

Delodajalci_POPR platform_picture

Opozorilo:

Trenutno je mogoče preko POPR-a objavljati študentska dela in redne zaposlitve, ki ne zahtevajo več kot 2 leti delovnih izkušenj. Delovna mesta, ki zahtevajo več kot 2 leti delovnih izkušenj, bomo zaenkrat preko portala alumnov UL, do katerega imajo dostop le alumni UL, objavili mi. V primeru, da ste tudi sami alumen/alumna UL, vas vabimo, da se prijavite. Postopek prijave je enostaven, lahko se registrirate preko Facebooka ali Linkedina.