Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

EUTOPIA: Moving to Slovenia / Živeti in delati v Sloveniji

Get to know our labour markets and relevant economic and social aspects that will support you in your mobility. / Spoznajte naš trg dela ter pomembne gospodarske in socialne vidike, ki vam bodo pomagali pri vaši mobilnosti.

Preberi več

Virtualna simulacijska vaja zveze EUTOPIA na temo zakona o digitalnih storitvah v EU

S to vajo se oblikovanje politike v EU prenese v prakso, saj vam študentom/kam omogoča, da iz prve roke pridobite izkušnje o institucionalnih pogajanjih, pravilih in strategijah v EU.

Preberi več

Objavljeni razpisi: Erasmus+

Objavljen je razpis za Erasmus+ študijske izmenjave 2022/23 in razpis za kratkoročne doktorske mobilnosti z namenom študija ali prakse.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.