Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Napovednik aktivnosti VIU 2022 za študentke in študente

Aktivnosti potekajo v večkulturnem, mednarodnem in interdisciplinarnem okolju v Benetkah ter predstavljajo odlično priložnost za kritično delo v heterogenih skupinah.

Preberi več

Eutopia EURSS 2022

Zveza Eutopia razpisuje štipendije za študente/ke 1.stopnje, ki imajo idejo za interdisciplinarni raziskovalni projekt.

Preberi več

Delavnica HPC in FEM: Komercialna programska oprema

Delavnica je namenjena raziskovalcem ter študentom tehničnih ved in inženirjem v podjetjih, ki jih zanima uporaba večjih računalniških virov pri numeričnih analizah.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.