Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Štipendiranje in šolanje na ameriški vojaški akademiji West Point

Ministrstvo za obrambo RS in Slovenska vojska vabita vse zainteresirane, da se prijavite na javni razpis za štipendiranje in šolanje na tej prestižni vojaški akademiji.

Preberi več

Karierna priložnost na Radiu Študent!

Postani del njihove marketing ekipe, prejemnika številnih oglaševalskih nagrad! Prijavi se do 1. 8. 2021.

Preberi več

RAZPIS 2021: Izbor kandidatov za Shadowing programme

Prijavi se na Shadowing programme in spremljaj delovni dan zaposlenega pri OZN. Prijave zbirajo do 10. septembra 2021.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.