Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Mladinski svet Slovenije vabi na usposabljanja

Mladinski svet Slovenije organizira 3-dnevno usposabljanje za organizatorje in vodje dogodkov. Poleg tega pa organizira tudi usposabljanje za mladinske delavce na področju digitalnega mladinskega dela.

Preberi več

Odprt razpis MSCA COFUND EUTOPIA-SIF

Univerza v Ljubljani skupaj s petimi univerzami zveze EUTOPIA vabi mlade raziskovalke in raziskovalce k prijavi na drugi razpis projekta MSCA COFUND EUTOPIA-SIF podoktorske štipendije 2021/2022.

Preberi več

Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje

Program omogoča pridobitev dodatne strokovne usposobljenosti za reševanje nalog varstva okolja in ohranjanja narave v matičnih državah štipendistov/tk.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.