Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

Možnosti za študente v okviru programov ESA (Evropska vesoljska agencija)

Evropska vesoljska agencija ponuja različne možnosti prakse, pripravništva in druge karierne priložnosti za študente. Nekatere priložnosti so odprte le še do konca novembra!

Preberi več

[ALUMNITEKA] Srečanje jezika in tehnologije

V današnji digitalni dobi je nujno, da ima vsak jezik, tudi slovenščina, ustrezno tehnološko podporo. Brez tega izgubimo moč izražanja, čisto praktično pa lahko ostanemo brez podnapisov ali ustreznih prilagoditev za slovenski jezik na različnih napravah.

Preberi več

Razpis štipendij - Best of South East

Best of the south east je program štipendij, ki je oblikovan s sodelovanjem med Steiermarkische Sparkasse in posameznimi univerzami v Gradcu: the University of Graz, the University of Music and Performing Arts Graz, Graz University of Technology and Montanuniversität Leoben.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.