Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

Odprte so prijave za plačano pripravništvo v tujini!

Razpis za uvrstitev na ožji seznam kandidatov za opravljanje plačanega pripravništva v Evropskem patentnem uradu (EPO) in Uradu Evropske unije za intelektualno lastnino (EUIPO)

Preberi več

Odprtje OECD programa za zaposlovanje mladih diplomantov

Program Young Associates Programme (YAP) je odprt do 19. 2. 2023.

Preberi več

Razpis za predstavnico oz. predstavnika magistrskega študija 2. stopnje v Študentskem svetu EUTOPIA

Razpis je namenjen magistrskim študentkam in študentom Univerze v Ljubljani, ki si želijo Univerzo v Ljubljani ter njeno študentstvo predstavljati v evropskem visokošolskem prostoru zveze EUTOPIA.

Preberi več


KC UL ima zgolj vlogo informatorja o prostih delovnih mestih, predstavitvah zaposlitvenih možnosti oz. poklicev pri delodajalcih. KC UL nima koncesije za opravljanje dejavnosti posredovanja delovne sile in tako ne prevzema odgovornosti, ki bi izhajala iz prijave na delovno mesto, selekcijskega postopka oz. morebitne sklenitve delovnega razmerja. KC UL objavlja izključno strokovna študentska dela, zato se za informacije o ostalih študentskih delih (pomoč v strežbi, lažja fizična dela ipd.) prosimo obrnite na študentske servise.