Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

04.05.2021

LUI vabi na virtualni program From Labs to Market

V mesecu maju in juniju LUI organizira virtualni program 'From Labs to Market', kjer bodo podjetni posamezniki skušali poiskati poslovne priložnosti izbranih tehnologij slovenskih raziskovalcev. Na podlagi teh idej se bodo raziskovalci in podjetni posamezniki lahko povezali in potencialno nadaljevali skupno pot do uspeha na trgu oz. ustanovitve startupa.

Hackathon (14. in 15. maj) se bo za najboljše ekipe nadaljeval v izobraževalni program (od 17. maja do 30. junija), kjer bodo udeleženci pridobili dodatna poslovna znanja ob delu na lastnem poslovnem modelu, ki so ga pričeli razvijati tekom hackathona.

Prijave zbirajo do 6. maja 2021!

Več o programu in posameznih aktivnostih je na voljo na njihovi spletni strani: https://lui.si/novice/from-labs-to-market

Labs_to_Market