Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

15.06.2021

Karierni tabor (5. – 16.7.2021)

Karierni centri Univerze v Ljubljani za študentke in študente UL med 5. in 16. julijem 2021 organiziramo cikel brezplačnih delavnic, na katerih boste pridobivali jezikovne, računalniške in socialne kompetence za uspešno spopadanje z izzivi sodobnega trga dela. Poudarek je na pridobivanju različnih znanj. Kakovostne delavnice z izbranimi strokovnjaki prinašajo študentom znanja, s katerimi izboljšujejo svojo zaposljivost. Letos se lahko študentje prijavijo na delavnice, ki so prikazane v spodnji tabeli.

Se želite prijaviti na delavnice? Vse prijave na delavnice bodo potekale prek portala POPR. Če še nikoli nisi vstopil_a v POPR, se prijavi zdaj - čisto enostavno je, saj se prijaviš s svojo digitalno UL identiteto. Ko boš enkrat v POPR-u, poiščeš dogodek in se prijaviš nanj.

Pester nabor letos sestavlja kar 13 delavnic:

- Adobe Ilustrator

- Adobe Photoshop

- Poslovna angleščina

- Začetna nemščina

- Nadaljevalna nemščina

- Excel - Začetni tečaj

- Excel - Vrtilne tabele

- Digitalni marketing

- Priprava marketinških kampanj na družbenih omrežjih

- Zakaj strokovnost ni dovolj?

- Kako uspešno predstaviti idejo?

- Javno nastopanje

- Poslovni bonton

Spodaj pa si oglej urnik, kdaj bodo potekale:

karierni tabor - TIME TABLE-1karierni tabor - TIME TABLE-2