Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

28.07.2021

Karierna priložnost na Radiu Študent!

Marketing Radia Študent, prejemnik številnih oglaševalskih nagrad in pomemben del živahnega radijskega kolektiva, išče nove »kreativne dnevne operativce/operativke«!

Opis nalog: predelave in pisanje krajših oglasnih besedil, koordinacija med marketingom in etrom RŠ, vodenje evidenc, sodelovanje pri pisanju in režiji radijskih oglasov, sodelovanje pri oblikovanju komunikacijskih strategij RŠ, komuniciranje z naročniki, klasične pisarniške zadolžitve …

Prijavi se do 8. 8. 2021 na naslov . Prijava naj vsebuje CV, kontaktne podatke in motivacijsko pismo, v zadevo elektronskega sporočila pa vpiši »MRŠ AVDICIJA«.

Več informacij na tej FB strani.

KC dogodki_IG post (8)