Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

03.09.2021

Spet je tu Karierni tabor! (20.9. – 1.10.2021)

Si zamudil/a naš uspešno izveden julijski Karierni tabor ali pa ga želiš obiskati ponovno? Imamo dobro novico zate! Že pred začetkom novega študijskega leta ti Karierni centri UL spet omogočamo, da se udeležiš BREZPLAČNIH delavnic, ki te bodo odlično opremile za vstop na trg dela.

Pridruži se nam med 20. 9. in 1. 10., pred tem pa preveri, kako pester nabor delavnic smo zate pripravili tokrat. Izbiraš lahko med najrazličnejšimi vsebinami; od znanja uporabe digitalnih komunikacijskih orodij v delovnem okolju in poznavanja prvin projektnega menedžmenta, PR-ja ter spletnega oglaševanja (Google AdWords) do pridobivanja že znanih top kompetenc (poslovna angleščina, tečaj Excel-a) in še mnogo več.

Se želiš prijaviti na delavnice? Vse prijave na delavnice bodo potekale prek portala POPR. Če še nikoli nisi vstopil/a v POPR, se prijavi zdaj - čisto enostavno je, saj se prijaviš s svojo digitalno UL identiteto. Ko boš enkrat v POPR-u, poiščeš dogodek in se prijaviš nanj.

Celoten seznam delavnic:

karierni tabor_krovno POPR cover