Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

14.09.2021

Srčna UL: Odprt razpis za dodelitev pomoči študentom/kam v stiski

V okviru akcije Srčna UL, ki jo izvajamo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, smo odprli razpis za dodelitev finančne pomoči, na katerega se lahko prijavijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani.

Kdo lahko zaprosi?

Za pomoč lahko zaprosijo študentke in študenti Univerze v Ljubljani z veljavnim statusom v študijskem letu 2020/2021, ki so se znašli v stiski in izpolnjujejo naslednje pogoje:

  • so mlajši od 26 let, starši oziroma skrbniki (če jih imajo) pa jih težko vzdržujejo, saj imajo prenizke dohodke,
  • so starejši od 26 let, doseženi prihodki pa niso zadostni za osnovno preživetje (lastno ali vzdrževanih družinskih članov).

Oblika pomoči: Pomoč lahko vsebuje sofinanciranje najemnine in bivanjskih stroškov (celotno ali delno poplačilo stroška), nakup živil in oblačil, študijskega materiala (celotno ali delno poplačilo računa) in/ali študiju namenjene računalniške opreme (celotno ali delno poplačilo računa).

Rok prijave: Razpis je odprt do 15. oktobra 2021. Vnaprejšnje ali kasnejše prijave niso možne.

Več informacij je objavljenih v razpisu na spletni strani Srčna UL

 

Zajeta slika