Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

05.10.2021

Karierne potke

V letošnje študijsko leto Karierni centri Univerze v Ljubljani vstopamo z novo dejavnostjo za študente UL - kariernimi potkami

Karierne potke so predlogi raznih aktivnosti, s katerimi vas želimo opozoriti na različne informacije, znanja in veščine za lažje doseganje točno določenega cilja. Karierne potke vam pomagajo osmisliti ponudbo aktivnosti Kariernih centrov UL in hkrati olajšajo prijavo na dogodke, ki jih ne smete zamuditi. 

Trenutno lahko študentke in študenti zakorakate po:

Mednarodni potki - Postani VIP (Very International Person) (pdf), preko katere se boste lahko udeležili predstavitev priložnosti, delavnic, ki vam bodo olajšale mobilnost. Prijavite se v POPR-u.

• Kulturno-umetniški potki - Izpopolni KUD (Kulturno Umetniško uDejstvovanje) (pdf) – kako se prijaviti na projekte, kako se predstaviti. Prijavite se v POPR-u.

Podjetniški potki - Vse za BDP (Bodoče Dobre Podjetnike) (pdf) – pridobite si podjetniška znanja in veščine ter preverite, ali je podjetništvo prava pot za vas. Prijavite se v POPR-u.

Digitalni potki - Pridobi IKT (Informacijsko Komunikacijske Točke) (pdf) – različne delavnice za pridobivanje digitalnih kompetenc. Prijavite se v POPR-u

Karierni poti za doktorske študentke in študente (pdf) – kako predstaviti svoje dosežke, kako napisati članek za objavo v znanstvenih revijah … Prijavite se v POPR-u.

 

Kako delujejo karierne potke?

1. Preverite, katere dejavnosti vas čakajo na posamezni poti.
2. Izberite karierno pot.
3. Vpišite se nanjo v POPRu.
4. Izberite delavnice in se prijavite.

Kadarkoli med študijskim letom se lahko vpišete v poljubno število potk naenkrat. Če vas zanima samo ena aktivnost znotraj potke, vam ni treba »zakorakati« po določeni potki, saj so dogodki in aktivnosti na voljo tudi posamezno.

 

Imate vprašanje? Pišite nam na  

 

POTKE_naslovna