Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

19.10.2021

Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje

Štipendijski program Nemške zvezne fundacije za okolje univerzitetnim diplomantom/kam omogoča pridobitev dodatne strokovne usposobljenosti za reševanje nalog varstva okolja in ohranjanja narave v njihovih matičnih državah.

Program traja od šest do dvanajst mesecev in vključuje večtedenski intenzivni tečaj nemščine. Inštitucije, ki gostijo udeležence, so univerze, raziskovalni inštituti, podjetja in društva v Nemčiji. Najboljši štipendisti se lahko potem prijavijo tudi na 6-mesečni financirani projekt izveden v Sloveniji.

Prijave potekajo 2x letno vsako leto. Vse podrobnejše informacije na voljo v tej datoteki: Fellowships.pdf

pexels-yan-krukov-8199708