Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

09.11.2021

Karierna pot za doktorske študentke in študente

V okolju, v katerem gradite svojo znanstveno izkušnjo, se lahko zgodi, da ste sami v svojih razmišljanjih in iskanju poti. Zato je ključno, da poiščete mrežo posameznikov, ki vam lahko nudijo pomoč pri nadaljnjem razvoju kariere. Na ta način je pot do pridobljenih znanj in veščin bistveno lažja in hitrejša, kot če ste na njej sami.

V Kariernih centrih UL smo v sodelovanju z Doktorsko šolo UL pripravili različne aktivnosti, ki pripomorejo k večji učinkovitosti v vašem akademskem, osebnem in poklicnem življenju. Izkoristite to priložnost in že sedaj načrtujte nadaljnji potek kariere.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na aktivnostih, ki so namenjene tako doktorskim študentom kot tudi študentom zaključnih letnikov, ki razmišljate o doktoratu, ali tistim, ki vas posamezne vsebine zanimajo. Na karierni poti za doktorske študente in študente (pdf)  boste lahko okrepili svoje komunikacijske veščine in pisanje znanstvenih člankov, predstavitve, osebne veščine in sodelovanje z drugimi. 

Prijavite se v POPR-u>>

 

Poleg te omenjene karierne poti pripravljamo še druge z različnih področij. Preverite, katere in si preberite več >>

 

doktorska_potka