Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

05.12.2021

Virtualna simulacijska vaja zveze EUTOPIA na temo zakona o digitalnih storitvah v EU

Univerza Vrije v Bruslju skupaj z ostalimi partnericami zveze EUTOPIA (Univerza v Ljubljani, Univerza v Warwicku, Univerza CY Cergy Paris, Univerza v Göteborgu in Univerza Pompeu Fabra v Barceloni), za svoje študente pripravlja simulacijsko vajo parlamentarnega zasedanja EU. Študenti UL vabljeni k prijavi (do 17. decembra) in sodelovanju!

Kdaj? 10. in 11. februar 2022

Kje? Na spletu. Zagotovljen bo dostop do ustreznega predavanja univerze VUB.

Kaj? Simulacijska vaja o pogajanjih med institucijami in znotraj njih glede osnutka zakona o digitalnih storitvah v EU. Upoštevajte, da bo simulacija potekala v angleškem jeziku. Potrebno je zadostno znanje angleščine.

Zakaj? S to vajo se oblikovanje politike v EU prenese v prakso, saj študentom omogoča, da iz prve roke pridobijo izkušnje o institucionalnih pogajanjih, pravilih in strategijah v EU.

Ob koncu simulacijske vaje študenti prejmejo značko zveze EUTOPIA.

Več info v tej datoteki: 2022_simulacija.docx

thumbnail_Winter School