Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

06.05.2022

Karierni dan: Priložnosti za družboslovce in humaniste v nevladnih organizacijah in javnih institucijah

Vabljeni na karierni dan v torek in četrtek, 24. in 26. maja 2022, na katerem bodo predstavljene različne karierne poti in priložnosti za družboslovce in humaniste v nevladnih organizacijah in javnih institucijah.

 

PRILOŽNOSTI ZA DRUŽBOSLOVCE IN HUMANISTE V NEVLADNIH ORGANIZACIJAH, 24. maj 2022, ob 13:00 do 15:00 na Filozofski fakulteti UL

Program:
V prvem delu bo kratko predavanje z naslovom "Imam kompetence, ki se danes iščejo?"


V drugem delu bodo v kratkih, približno 10-ih minutnih predstavitvah, nevladne organizacije predstavile kaj počnejo, njihove aktualne, top projekte, priložnosti za mlade v okviru možnosti sodelovanja (npr. študentsko delo, praksa, pisanje diplomske naloge, prostovoljstvo, možnosti zaposlitve....), s kakšnimi profili sodelujejo in v kakšnih oblikah ter kaj iščejo pri potencialnih sodelavcih.

Z nami bodo: 

  • Pina - kulturno izobraževalno društvo,
  • Društvo za kulturo inkluzije,
  • Društvo Humanitas,
  • Društvo za nenasilno komunikacijo, 
  • Motovila - center za spodbujanje sodelovanja v kulturnih in ustvarjalnih sektorjih

Zadnji del bo potekal v obliki sproščenega pogovora, kjer boste imeli tudi sami priložnost zastaviti vprašanja. 

Prijava preko POPR-a>> 

 

PRILOŽNOSTI ZA DRUŽBOSLOVCE IN HUMANISTE V JAVNIH INSTITUCIJAH. 26. maj 2022, ob 13:00 do 15:00 na Filozofski fakulteti UL

Program:
V prvem delu bodo v kratkih, približno 10-ih minutnih predstavitvah, predstavniki javnih organizacij predstavili kaj počnejo, njihove aktualne projekte, priložnosti za mlade v okviru možnosti sodelovanja (npr. študentsko delo, praksa, pisanje diplomske naloge, prostovoljstvo, možnosti zaposlitve....), s kakšnimi profili sodelujejo in v kakšnih oblikah ter kaj iščejo pri potencialnih sodelavcih.

Z nami bodo:

  • Moderna galerija in Muzej sodobne umetnosti
  • Mala ulica
  • Inštitut za socialno varstvo
  • Mladi zmaji
  • NUK

V drugem delu bo potekala okrogla miza v obliki sproščenega pogovora, kjer boste imeli tudi sami priložnost zastaviti vprašanja. 

Prijava preko POPR-a>> 

Lepo vabljeni!