Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

31.05.2022

Karierni dan s področja PR in marketinga

Karierni centri Univerze v Ljubljani študentke in študente UL vabi na karierni dan s področja PR in marketinga, ki bo potekal v ponedeljek, 13. junija 2022, ob 14:00 na Fakulteti za družbene vede, Velika dvorana.

Na dogodku se boste lahko:
- mrežili,
- imeli priložnost 1:1 govoriti s kadrovikom/ico ali direktorjem/ico izbranega podjetja, brez prijave na razpis,
- opozorili nase s svojimi znanji, izkušnjami in talenti,
- pridobivali iztkušnje iz razgovora ali pa se celo
- dogovorili za študentsko delo, prakso ali kakršno koli drugo sodelovanje

Na hitrih zmenkih med podjetji in študenti na kariernem dnevu bodo sodelovali:

  • Drom
  • Pristop
  • Outfit7
  • AV studio
  • Lidl
  • Agencija 101
  • Enki

Prijava preko POPR-a>>

 

CV DELAVNICA IN KAKO SE PRIPRAVITI NA RAZGOVOR

Da boste na dogodek dobro pripravljeni, pripravljamo v sodelovanju z društvom ŠS PRSS Komunikacijska treninga, delavnici, s katerima boste študenti pridobili ključne kompetence za iskanje zaposlitve, ki bosta potekali v ponedeljek, 6. junija 2022, ob 15:00 na Fakulteti za družbene vede, predavalnica 12.


Iščete študentsko delo ali zaposlitev, pa niste prepričan, ali je vaš CV dovolj izpiljen? Bi radi izboljšali svoj nastop na razgovoru? Pridružite se nam na delavnicah v sklopu Komunikacijskih treningov ter se naučite napisati odličen življenjepis in vseh trikov za to, da boste blesteli na razgovoru.  

Z nami bo karierna svetovalka mag. Tina Kozic Kolšek, ki nas bo popeljala skozi vse pomembne korake pisanja CV-ja. Drugo delavnico bo vodila Anja Škabar, vodja komunikacijskih treningov skupine o28, ki nam bo razkrila vse trike, kako se dobro pripraviti in obnašati na razgovoru ter kako se znebiti treme, ki nam včasih ponagaja.

Prijava preko POPR-a>>