Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

07.06.2022

Skrb za dobro počutje med izpitnim obdobjem

V izpitnem obdobju, ko se najbolj aktivno učite, zaključujete predmete ter lovite časovne roke, si je koristno vzeti tudi nekaj časa zase in poskrbeti za dobro počutje.

K boljšemu počutju vsekakor prispeva športna dejavnost, ki v izpitnem obdobju obsega igre z žogo in loparji, fitnes in vodene vadbe. Udeležite se je lahko brezplačno kot študent UL v Univerzitetni športni dvorani Rožna dolina in preko spleta (vodene vadbe). Izkoristite priložnost za rekreacijo in sprostitev v izpitnem obdobju, saj se nato med poletjem športna dvorana zapre. Prijave potekajo preko POPR-a.

Potrebujete kakšen nasvet za bolj učinkovito učenje? Najdete jih v Tutorskem priročniku (pdf) v poglavju 5 in 6. Pobrskajte po različnih strategijah, ki vam lahko pomagajo prebroditi izpitno obdobje in dajo kakšno idejo za bolj učinkovito učenje. Če pa so vas učenje in izpiti že spravili v stres, si lahko pogledate v poglavju 7 tudi načine spoprijemanja s stresom in sprostitvene tehnike.

Želimo vam srečno še do konca izpitnega obdobja!