Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

09.08.2022

Individualna svetovanja za študente UL tudi med poletjem

Med poletjem si morda lahko lažje vzamete čas za razmislek o sebi, študijskih izzivih in potencialni karierni poti. Za pogovor in individualno svetovanje so študentom UL na voljo karierni svetovalci, ki delujejo na fakultetah in akademijah UL, svetovanja pa izvajajo na daljavo in v živo.

Z njimi se lahko pogovorite o:

  • iskanju študentskega dela in zaposlitvenih možnostih po zaključku študija,
  • pregledu CV-ja in motivacijskega pisma, preden ga pošljete delodajalcem ali priložite k prijavam, na primer za štipendije ali podobne razpise,
  • zaposlitvenem razgovoru,
  • izboljšanju profila na Linkedin-u,
  • prepoznavanju svojih lastnosti, znanj in kompetenc, ki jih lahko vključite v svoj življenjepis, in
  • drugih dilemah, ki so vezane na študij in osebni karierni razvoj.


V POPR-u imajo karierni svetovalci že razpisanih nekaj terminov za svetovanja, na katere se lahko enostavno naročite. Če vam ti ne ustrezajo ali bi ga želeli izvesti na daljavo, se lahko dogovorite z njimi preko e-naslovov, ki jih najdete na spletni strani.
 

Za tiste, ki razmišljate o lastni podjetniški poti, je na voljo tudi karierni svetovalec za podjetniško svetovanje. Z njim se lahko pogovorite o vprašanjih o podjetništvu, kam se lahko obrnete po nasvet na določeni stopnji podjetniške ideje in katere veščine so potrebne za podjetniško pot. Razpisane termine preverite v POPR-u; če vam noben ne ustreza, se obrnite neposredno na .