Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

29.09.2022

Štipendija za doktorski študij na Danski tehnični univerzi

Oddelek za gradbeništvo in strojništvo Danske tehnične univerze (DTU) ponuja možnost 3-letnega štipendiranja na doktorskem študiju v okviru programa Marie Sklodowska Curie. Izbrani kandidat začne štipendijo prejemati predvidoma januarja 2023.

Kandidati morajo imeti končan magisterij v zadnjih 4 letih, odličen študijski uspeh, znanje s področja tehnologij proizvodnega inženiringa in proizvodnih metodologij, znanje programov, kot je Matlab, in dobre komunikacijske sposobnosti v angleščini.

Rok za prijavo: 2. november 2022

Več informacij