Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

24.10.2022

Karierna potka: Poišči si ZDR (Zdravo Delovno Razmerje)

Letos smo karierne poti dopolnili s Karierno potko: Poišči si ZDR (Zdravo Delovno Razmerje), preko katere boste spoznali ključne korake za pripravo na iskanje študentskega dela ali zaposlitve. 

Pri iskanju službe (tako v primeru študentskega dela kot redne zaposlitve) se pogosto srečamo z vprašanji, kje in kako začeti, kako se organizirati, kje si sploh želimo delati, kaj nas veseli ipd. Z vključitvijo na karierno potko boste dobili odgovore na ta vprašanja ter pridobili uporabna znanja, ki vam bodo olajšala iskanje zaposlitve.

Iskanje službe je proces, ki ga v grobem lahko omejimo na tri sklope:

  • KDO sem in kaj si želim na svoji karierni poti.
  • KATERE karierne priložnosti so na voljo – pregled trga dela.
  • KAKO do službe, ki si jo želim?

Znotraj potke imate nanizane različne aktivnosti, ki vam pomagajo tako pri prvih korakih iskanja študentskega dela ali zaposlitve kot tudi pri iskanju priložnosti, ko imate za sabo že nekaj izkušenj. 

Na karierno potko se prijavite v POPR-u>>

Več o poteh si lahko preberete TUKAJ.

Imate vprašanje? Pišite nam na .

ULKC22_karierne generalna840x440_1b