Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

07.11.2022

Podjetniška potka – Vse za BDP (Bodoče Dobre Podjetnike)

Na Podjetniški karierni potki boste pridobili vsa znanja in veščine za BDP – Bodoče Dobre Podjetnike. 

Podjetništvo je za marsikoga zelo privlačno, saj omogoča več svobode in samostojnosti, a hrati takšna karierna pot zahteva veliko truda in znanja. 

Preden se podate na podjetniško pot, se prepričajte, kaj vse za to potrebujete in kakšna oblika podjetništva vam bo najbolje ustrezala.

Potka vključuje različne dejavnosti, s pomočjo katerih boste naredili prve korake v svet podjetništva. Pridobili boste uporabna znanja, spoznali vitko delovanje, ki vam bo pomagalo pri vsakršni obliki podjetništva, izvedeli boste, kako predstavljati svoje ideje in ugotovili, ali je podjetništvo res za vas. 

Podjetniška potka vas bo usposobila, da postanete bodoči dobri podjetniki. 

Na karierno potko se prijavite v POPR-u>>

Več o poteh si lahko preberete TUKAJ.

Imate vprašanje? Pišite nam na .

ULKC22_karierne generalna840x440_13