Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

16.02.2023

EUTOPIA MORE TeamWork 2023: virtualna mednarodna poletna praksa za študente

Ste željni novih izzivov? Vas mika delo v mednarodnem okolju?

Univerza v Ljubljani kot članica Zveze EUTOPIA objavlja Razpis za EUTOPIA MORE TeamWork 2023, novo virtualno mednarodno poletno prakso za študente.

Namen razpisa je zagotoviti mednarodne in medkulturne izkušnje ter virtualne veščine za izboljšanje zaposljivosti študentov.

EUTOPIA MORE TeamWork 2023 bo povezal študente z različnih univerz zveze Eutopia v skupine do osem oseb. Študentje bodo tako imeli pliložnost poleti 2023 štiri tedne opravljati plačano prakso s krajšim delovnim časom. Projekte bodo izvajale organizacije iz različnih industrij po vsem svetu.

Prijavijo se lahko vsi študentje prve in druge stopnje z veljavnim statusom študenta.

Univerza v Ljubljani bo izbrala 30 kandidatov, ki bodo nato v izbirnem postopku dodeljeni različnim organizacijam, pri katerih bodo opravljali prakso.

Študentje, ki bodo izbrani za TeamWork, se bodo morali udeležiti pripravljalnih delavnic v aprilu in maju. Delavnice so namenjene spoznavanju drugih članov ekipe in pripravi na reševanje izzivov. Ekipa bo nato poleti 2023 štiri tedne delala na projektu izbrane organizacije, delo bo potekalo izključno od doma, enkrat tedensko pa bodo sestanki z mentorji oz. predstavniki organizacij.

Plačilo za opravljeno delo je 25 €/dan.

Prijava na razpis je možna do 8. marca 2023 (podaljšan do 15. marca 2023!)

Več informacij

EUTOPIA MORE TeamWork 2023