Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

24.04.2023

Živa knjižnica: Srečaj se z mano

Naša življenja zaznamujejo nešteta srečanja z ljudmi, ki bodisi z nami stopajo večji del življenjske poti bodisi le del. Skozi pripovedi ljudi spoznavamo nove svetove, hkrati pa v njih iščemo sebe. Pogovori nam odpirajo nova obzorja, nove teme in nam ponujajo možnost, da s sogovornico ali sogovornikom najdemo skupne točke, ki se lahko kažejo v skupnih zanimanjih, idejah ali pa v nečem tretjem.

Živa knjižnica je metoda, ki ponuja možnost, da se lahko srečamo z ljudmi, ki se soočajo z različnimi izzivi in nastopajo v različnih vlogah. Se sprašujete kako poteka? Skorajda tako kot izposoja v knjižnici! Ob prihodu te sprejmejo knjižničarke, ki ti predstavijo sam koncept žive knjižnice in ti dajo katalog knjig. Knjige niso čisto resnične knjige in niso čisto nič podobne stotim listom, ki so speti znotraj platnic. Knjige so različne osebe, ki so s tabo pripravljene deliti eno izmed svojih zgodb.

Živa knjižnica bo potekala v sredo, 10. maja 2023, med 16.30 in 19.00, na zelenici ob pedagoški fakulteti UL (Kardeljeva ploščad 16) oz. v avli Pedagoške fakultete v primeru dežja.

Živa knjižnica je namenjena študentkam in študentom, zaposlenim na članicah Univerze v Ljubljani kot tudi širšemu krogu ljudi, ki bi se radi srečali s prav posebno knjižnico.

Več informacij