Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

09.06.2023

Iščete študentsko delo ali zaposlitev?

Iščete študentsko delo? Morda zaključujete študij in ste pred iskanjem zaposlitve? Čas študija lahko izkoristite tudi za pridobivanje delovnih izkušenj, na primer preko študentskega dela, prakse, prostovoljstva, obiskov v delovna okolja, projektnih nalog ali različnih obštudijskih dejavnosti.


Študentke in študenti uL lahko za lažje iskanje pobrskate v POPR-u, kamor svoje priložnosti vnašajo delodajalci. Kako jih poiščete? Po prijavi kliknete na Iskanje > Dela, kjer si lahko preko filtrov označite, če iščete zgolj študentska dela ali redno zaposlitev. 
Na prejemanje obvestil o novih priložnostih za delo se lahko tudi naročite. V POPR-u pojdite v svoj profil, kjer kliknite Urejanje in si obveščanje poljubno nastavite.

Priložnosti lahko iščete tudi pri študentskih servisih, Zavodu za zaposlovanje, zaposlitvenih agencijah, na spletnih straneh fakultet in organizacij ter družbenih omrežij, ki delujejo na področjih, ki vas zanimajo, ali povprašate kolege, profesorje in znance.

Pri iskanju dela je potrebno pripraviti tudi življenjepis, motivacijsko pismo in se pripraviti na razgovor. Kratke nasvete o tem, kako to narediti, smo strnili v videih. Vabljeni k ogledu!