Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

19.09.2023

Poziv Mladi Rog - nov program za mlade v Centru Rog

Program Mladi Rog je namenjen perspektivnim mladim med 17. in 28. letom, ki razvijajo lastne projekte s področij izdelovalništva in rokodelstva, produktnega oblikovanja in mode, arhitekture in inženirstva, tehnologije materialov in kulinarike. 

Prijavijo se lahko mladi, ki živijo v Ljubljani ali okolici in so na prehodu s šolanja na profesionalno pot, dijaki poklicnih programov, ki ne bodo nadaljevali šolanja, in študenti, ki imajo status absolventa ali so zaključili študij.

Izbrali bodo predvidoma deset kreativk in kreativcev, ki bodo eno leto poleg skupnega delovnega prostora brezplačno in ob podpori mentorjev tehnologov uporabljali vse proizvodne delavnice Centra Rog.

Poziv za sodelovanje v programu Mladi Rog bo odprt do 2. oktobra 2023. Program se bo izvajal v obdobju od začetka novembra 2023 do konca oktobra 2024.

sredo, 20. septembra, ob 15. uri, se lahko pridružite virtualnemu srečanju preko zooma, na katerem bodo predstavili program in odgovorili za vsa vprašanja. Na zoom srečanje se lahko prijavite TUKAJ.

 Več informacij

160607_Delavnica_Kompoziti_009