Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

06.04.2021

Mesec zdravja 2021

Posebne razmere, v katerih smo že dobro leto, so nas še bolj opozorile, kako pomembno je zdravje in zdrav življenjskih slog posameznika. O naravnih priložnostih za krepitev imunskega sistema, samoohranitvenih ukrepih v samoizolaciji, zdravi prehrani in prehranskih navadah, ustreznih navadah za kvaliteten spanec, pravilnem pristopu h gibanju in vadbam, bodo na dogodkih Meseca zdravja (april 2021), spregovorili uveljavljeni strokovnjaki področja. Za dodatno gibalno motivacijo se vključite v Izziv: V 30 dneh peš okoli sveta, ki vabi vse udeležence k beleženju korakov za dosego skupnega cilja -  20.000.000 korakov v mesecu aprilu. 

mesec

Vsi dogodki so v celoti brezplačni in potekajo preko spleta. Obvezna je predhodna prijava preko https://popr.uni-lj.si/. Število mest je omejeno.

PROGRAM

Objava dogodkov z daljšimi opisi na univerzitetni strani: tukaj.

Facebook dogodek: Mesec zdravja - april 2021

Kontakt in več informacij: , M: 030 641 648 (Ivanka Stritar)

Organizator dogodka:

Univerza v Ljubljani, Center za obštudijsko dejavnost
Študentski dom Ljubljana