Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

07.04.2021

Zaposlitveni program Growww za sveže diplomante

Growww je vznemirljiv, enoletni program, ki je odlična priložnost za “sveže” diplomante, ki zaključujejo dodiplomski ali magistrski študij ter razmišljajo o tem, da bi se pridružili vodilni družbi v regiji Srednje in Vzhodne Evrope. Možnost imate graditi svojo kariero, vse od Norveške in do Pakistana, ter ste del spremembe in lahko sodelujete pri oblikovanju trajnostne prihodnosti.

Če imate največ 1 leto delovnih izkušenj, se pridružite! Ponujajo zaposlitev s polnim delovnim časom. Ne skrbite, kar 80 % Growww-erjev po zaključku enoletnega programa prejme ponudbo pogodbe za nedoločen čas.

IN KAJ VSE SE BO DOGAJALO V LETU VAŠEGA SODELOVANJA V GROWWW PROGRAMU?

  • Vaše Growww leto se začne v septembru, ko boste spoznali svojega mentorja ter podjetje.
  • V novembru se nato udeležite ’’Onboarding’’ dneva. Gra za dogodek, na katerem se spoznate vsi Growww-erji. Bi radi spoznali, kako je bilo lani? Oglejte si ta video!
  • V preostalem delu leta ste udeleženi v več programih usposabljanja, ki so osredotočeni, tako na vaš strokovni kot osebnostni razvoj.
  • Tekom programa v mesecu marcu sodelujete v skupinski projektni nalogi skupaj z Growww-erji iz drugih držav. Projektno nalogo potem predstavite na polfinalu tekmovanja pred mednarodno žirijo.
  • V juniju se izvede finale tekmovanja v projektnih nalogah, ki se ga udeležite bodisi kot tekmovalec, ko se srečate z najboljšimi Growww-erji na ravni Skupine MOL, bodisi kot član občinstva, kjer se lahko srečate z vsemi drugimi Growww udeleženci. Dogodek je tudi uraden zaključek izobraževanja.

Rok za prijavo: 30. april.

Več informacij tukaj.

 

MOL_Groww_banner1200x295px-marec2021