Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

05.05.2021

Delavnica »Kako najti priložnost v Španiji«

Razmišljate o opravljanju prakse v tujini? V tem primeru se prijavite na predstavitev priložnosti v 6 različnih državah v okviru projekta študentski karierni ambasadorji zveze EUTOPIA!

Delavnica »Kako najti priložnost v Španiji«, ki jo Univerza Pompeu Fabra gosti v sredo, 12. maja 2021, ob 15:00

Izvedeli boste kako poteka postopek prijave in dobili boste nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri iskanju priložnosti.

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

 

Več o delavnici in prijava:   https://www.eventbrite.es/e/registro-how-to-find-a-job-in-spain-153468513455

 

How to find a Job in Spain

Are you thinking of applying for internships or graduate jobs? If so, EUTOPIA is hosting one of six-part workshop series on securing a job in 6 different countries! 

The workshop is “How to find a job in Spain” hosted by University Pompeu Fabra on Wednesday, 12th May 2021 at 3:00pm.

It will aim to shed some light on what you can expect during the application process and some tips to increase your chances of success.


Register now:  https://www.eventbrite.es/e/registro-how-to-find-a-job-in-spain-153468513455