Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

06.05.2021

BioCamp 2021

BioCamp je tradicionalni mednarodni dogodek, ki ga organizira Novartis. Namenjen je najboljšim študentom naravoslovnih, poslovnih in tehničnih ved, ki jih zanima kariera v farmacevtski industriji. Udeleženci BioCampa dobijo neposreden vpogled v izzive in priložnosti skozi predavanja priznanih strokovnjakov, delavnicah in reševanju realnega izziva v globalnem farmacevtskem podjetju.

BioCamp 2021 bo potekal od 27. septembra do 1. oktobra 2021. Rok za prijave je 31. maj 2021. 

Kdo se lahko prijavi?

K prijavi za udeležbo na BioCampu 2021 vabljeni dodiplomski (zadnji letnik), magistrski, doktorski in postdoktorski študenti naravoslovnih, poslovnih in tehničnih znanosti. Dogodek bo potekal v angleškem jeziku, zato se od prijavljenih kandidatov pričakuje tekoče znanje angleškega jezika.

Na podlagi akademskih dosežkov, strokovnih izkušenj in ob študijskih dejavnosti bo izbranih skupno 42 študentov iz celotnega sveta.

Kako se prijaviti?

Študentje se lahko prijavijo na BioCamp 2021. Prijavi naj priložijo tudi življenjepis, priporočilo in motivacijsko pismo v angleškem jeziku. Izbrane študente bomo obvestili po elektronski pošti v juniju 2021.

Dodatne informacije lahko najdete na: BioCamp 2021 ali pišete na .

Information in English.pdf

 

image001