Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

09.06.2021

Poletna šola EDIT podjetja Comtrade

V podjetju Comtrade že 25. leto organiziramo poletno šolo EDIT. EDIT je v prvi vrsti namenjen vam, študentom in študentkam, ki želite svoje akademsko znanje dopolniti s praktično izkušnjo. Udeleženci boste imeli priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu, in se ob tem naučili dela v ekipi, v kateri so povezani posamezniki z različnimi znanji, izkušnjami in načini dela.

Ker letos praznujemo 25. EDITion, smo se odločili, da za vas pripravimo nekaj posebnega. Letošnja tema je tako „Efficient monitoring in Enterprise environment".

Vsem znane okoliščine smo sprejeli kot izziv, zato smo našo poletno šolo prestavili na splet. EDIT bo potekal od 19. do 23. julija 2021. Četudi je udeležba brezplačna, se je potrebno na dogodek prijaviti preko spletne prijavnice.

R36226fcfadf39e2f5fbd1dd17a10bed1