Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

14.06.2021

The American Slovenian Education Foundation organizira okroglo mizo

The American Slovenian Education Foundation bo ob zaključku prvega leta izvajanja programa ASEF tutorstvo izvedla zaključno okroglo mizo z naslovom Pitna voda: Izziv za vse vede, ki bo potekala v ponedeljek, 21. junija, ob 17:30 prek spleta.

ASEF tutorstvo je program, ki vključuje poglobljeno timsko delo ASEF štipendistov pod vodstvom tutorjev, ki delujejo na posameznih področjih. V študijskem letu 2020/2021 so se tutorji in ASEF štipendisti ukvarjali s problematiko pitne vode.

Na okrogli mizi bodo sodelovali ASEF štipendisti generacije 2020. K razpravi jih bosta spodbudila dr. Janez Potočnik in Renata Dacinger. Svoje poglede in ugotovitve na letošnjo osrednjo temo bodo povzeli predstavniki šestih tutorskih skupin iz naslednjih področij:

  • Biokemija, kemija, biotehnologija
  • Ekonomija in pravo
  • Fizika
  • Fizika (Alumni)
  • Medicina
  • Računalništvo

Na dogodek se je potrebno prijaviti.

pitna voda