Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

30.07.2021

Kreativni pogon: Knof

Socialno podjetje Zavod KNOF vas vabi k sodelovanju pri izdelavi nove linije izdelkov kolekcija Knof, #shopping brez slabe vesti. Kolekcija je odgovor na trend hitrega potrošništva in predstavlja drugačen način nakupovanja. V projektu collection.knof.si želijo ponuditi kupcem pohištva, mode in dekorja nove t.i. »upcycled« izdelke, ki jih oblikujejo, sestavijo, izdelajo v sodelovanju z (mladimi) kreativci.

Vabljeni ste kreativci z znanji in izkušnjami na področju razvoja novega izdelka iz trajnostnih materialov in ekodizajna. Zavod KNOF zanima dolgoročno sodelovanje, ki bi prispevalo k dodani vrednosti in prepoznavnosti izdelkov, da se ti razločijo od drugih centrov ponovne uporabe, ki delujejo po podobnem principu. Ponovna uporaba, t.i. re-use, re-cycle in up-cycle principi, se bodo s takšnim sodelovanjem izboljšali.

Od kreativcev pričakujejo, da bodo zasnovali idejne koncepte ali osnutke izdelkov iz odvečnih materialov, kot na primer:     

  •  odpadna lesena okna s steklom in okvirjem   
  • odvečne iverne plošče   
  •  odpadna plastika    
  • odpadni tekstil

Izbor bo potekal v dveh fazah, izbrani iz prvega kroga se bodo predstavili na P.A.K.T. Kliniki, v četrtek, 19. avgusta 2021. Na podlagi pisne prijavnice in izvedene predstavitve bodo izbrali do 5 udeležencev.

Še več informacij pa na tej spletni strani.

Zajeta slika 30.7.