Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

14.09.2021

Konferenca SI predsedstva Svetu EU

Vabljeni ste na konferenco slovenskega predsedstva Svetu EU z naslovom "Vseživljenjska telesna dejavnost", ki bo 24. septembra 2021. Potekala bo v živo v hotelu Rikli Balance ob Blejskem jezeru.

Prednostna tema bo vseživljenjska telesna dejavnost (tudi v luči pandemije COVID-19). Namen konference je spodbujanje oblikovanja programov vseživljenjske telesne dejavnosti in usmerjanje pozornosti na sisteme za spremljanje telesne zmogljivosti. Program vključuje razprave o izzivih telesne (ne) dejavnosti, vseživljenjski udeležbi v športu, rekreaciji in vadbi, pa tudi o tem, zakaj bi morala Evropa spremljati telesno zmogljivost, spodbujati medsektorsko sodelovanje in kakšna je vloga medijev pri spodbujanju telesne dejavnosti.

Konference se bodo udeležili številni domači in mednarodno priznani strokovnjaki s področja splošne telesne dejavnosti, predstavniki Evropske komisije, športnega gibanja, generalni direktorji EU za šport in druga zainteresirana javnost. Potekala bo v angleščini.

Potrebne so predhodne prijave, in sicer  najpozneje do 10. septembra 2021. Morebitna vprašanja lahko zastavite na 


Več informacij na voljo tukaj: Vseživljenjeska telesna dejavnost.pdf

pexels-karolina-grabowska-4498606