Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

11.10.2021

Program IČD

Svetovno združenje mladih Slovenija (SZM Slovenija), ki deluje pod okriljem svetovnega združenja mladih World youth alliance (WYA), organizira program IČD - Izobraževanje o človekovem dostojanstvu. Namenjen je mladim med 18. in 30. letom starosti.

Izobraževanja zajema teme kot so svoboda, kultura, umetnost ipd. Teh tem se dotikajo preko branja različnih besedil avtorjev C.S.Lewisa, Viktorja Frankla, Georga Weigla in drugih.

Namen izobraževanj je boljše razumevanje človeka in njegove vrednosti ter solidarnosti med ljudmi. 

Srečanja se začnejo v četrtek, 21. oktobra, ob 18.30. uri, potekajo enkrat tedensko, osem tednov. Potekajo preko spleta, so v slovenščini in so brezplačna.

Prijava je možna preko spletnega obrazca.

Več info na spletni in FB strani.

 

Vabilo na Izobražvanje o človekovem dostojanstvu