Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

11.10.2021

Spletno predavanje: Quantum marketing

Quantum marketing, 15. 10. 2021 ob 15.00 (prek spleta)

Predstavljajte si revolucionarno dobo marketinga, ki kliče po prioritiziranju novih tehnologij, ob tem pa v ospredje postavlja pomembnost področij odnosov z javnostmi, podatkov in financ - vse to pa z namenom, da bi lažje krmarila po hitro spreminjajočem se poslovnem svetu. 

Raja Rajamannar, direktor trženja in komunikacij pri podjetju Mastercard, ZDA, se zaveda, da to ni le iluzija, temveč tudi realnost.

V svoji prodajni knjižni uspešnici z naslovom Quantum Marketing: Mastering the New Marketing Mindset for Tomorrow's Consumers se podrobneje posveti t. i. Peti paradigmi marketinga ali prelomnem obdobju industrije, kjer koncept blagovnih znamk, kot smo ga poznali doslej, pa tudi marsikatera marketinška praksa zahteva ponovno iznajdbo.   

Raja Rajamannar bo med drugim predstavil evolucijo marketinga, njegove izzive, oborožil pa vas bo tudi z znanjem in razumevanjem marketinških strategij, s katerimi se boste uspešno spopadali z izzivi nenehno spreminjajoče se industrije marketinga.

Predstavitev bo potekala v angleškem jeziku.

Več informacij in prijava

 

Zajeta slika