Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

21.10.2021

Odprt razpis MSCA COFUND EUTOPIA-SIF

Univerza v Ljubljani (UL) skupaj s petimi univerzami zveze EUTOPIA vabi mlade raziskovalke in raziskovalce k prijavi na drugi razpis projekta MSCA COFUND EUTOPIA-SIF podoktorske štipendije 2021/2022. Na eni strani gre za možnost za raziskovalce Univerze v Ljubljani, da se za dve leti zaposlijo na drugi Univerzi EUTOPIE, na drugi pa za odlično priložnost, da zainteresirani mentorji k prijavi povabijo dobre podoktorske raziskovalke in raziskovalce, ki jih želijo privabiti k sodelovanju z Univerzo v Ljubljani.

Izbrani raziskovalci se bodo zaposlili na eni izmed univerz zveze EUTOPIA (Vrije Universiteit Brussel, CY Cergy Paris Université, Univerzi v Göteborgu, Univerzi v Ljubljani, Univerzi Pompeu Fabra ali Univerzi Warwick) in dobili odlično priložnost za raziskovalno mobilnost ter mednarodno sodelovanje.

MSCA COFUND EUTOPIA-SIF mladim raziskovalcem ponuja:

  • Odlične pogoje za dvig raziskovalne odličnosti in kariernega razvoja.
  • Dvoletno pogodbo o zaposlitvi kot Marie Sklodowska-Curie COFUND raziskovalec na eni izmed EUTOPIA univerzi.
  • Popolno akademsko svobodo pri izvajanju raziskovalnega projekta.
  • Mednarodno in medsektorsko mobilnost preko gostovanj na akademski in/ali neakademski instituciji.
  • Program usposabljanja in razvoja kariere (PCDP).

Razpis je pomembna priložnost za mentorje, da k prijavi povabijo obetavne tuje raziskovalke in raziskovalce. Univerza v Ljubljani bo v okviru drugega razpisa sprejela 2 raziskovalca ali raziskovalki od razpisanih 21 mest.

Zainteresirani mentorji in raziskovalci lahko več informacij najdejo na tej povezavi ali pa se obrnejo na . Rok za prijavo je 10. januar 2022.

thumbnail_EUTOPIA SIF 2d CALL POSTER