Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

21.10.2021

Mladinski svet Slovenije vabi na usposabljanja

Vabilo na usposabljanje – Poveži in reaktiviraj skupnost

Mladinski svet Slovenije organizira 3-dnevno usposabljanje za organizatorje in vodje dogodkov. Potekalo bo od petka, 5. novembra 2021 do nedelje, 7. novembra 2021.Teme, ki jih bodo naslavljali, so v veliki meri nasloveljene tudi na njihovem izobraževanju za menedžerje v mladinskih organizacijah.

Starost udeležencev ni omejena. Usposabljanje bo potekalo v Brežicah. Več informacij na voljo tukaj.

 

Usposabljanje za digitalno mladinsko delo

Mladinski svet Slovenije organizira usposabljanje za mladinske delavce na področju digitalnega mladinskega dela, ki bo potekalo preko spleta (preko zooma), in sicer ob torkih in sobotah med 6. in 20. novembrom.

Več informacij tukaj.