Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

06.12.2021

EUTOPIA: Moving to Slovenia / Živeti in delati v Sloveniji

Being able to make informed decision on mobility is very important before going abroad. We are inviting you to join the presentation on opportunities in Slovenia. That is why we decided together with the other EUTOPIA Universities, to host an online workshop series on dedicated to living and working in EUTOPIA “countries”. Get to know our labour markets and relevant economic and social aspects that will support you in your mobility.

On the on-line workshop you will learn about:

  • living in Slovenia
  • the labour market in Slovenia
  • where to search for the opportunities
  • what is important to write in your CV and motivational letter

You will also be able to ask any question regarding the topics throughout the workshop. The workshop will be held in English.

Date: 13 December 2021 at 1 p.m. CET

How to apply if you are Vrije Universiteit Brussel, CY Cergy Paris Université, University of Gothenburg, Universitat Pompeu Fabra or University of Warwick student:

Enter POPR , first you must register as »Student UL brez statusa / Other students«.After completing the registration form, wait for registration confirmation (it should arrive to your email in 24 hours) and then apply to the event through this link. Link for applying in POPR is here.

/

Pred odhodom v tujino je zelo pomembna premišljena odločitev glede mobilnosti. Vabimo vas, da se pridružite predstavitvi priložnosti v Sloveniji.Zato smo se odločili, da skupaj z drugimi univerzami EUTOPIA gostimo serijo spletnih delavnic o življenju in delu v EUTOPIA “državah”.Spoznajte naš trg dela ter pomembne gospodarske in socialne vidike, ki vam bodo pomagali pri vaši mobilnosti.

Na spletni delavnici boste izvedeli:

  • o življenju v Sloveniji
  • o trgu dela v Sloveniji
  • kje iskati priložnosti
  • kaj je pomembno zapisati v svoj življenjepis in motivacijsko pismo

Na delavnici boste lahko zastavili tudi kakršna koli vprašanja v zvezi z tematiko. Delavnica bo potekala v angleškem jeziku.

Datum: 13. december 2021 ob 13. uri. CET

Povezava do prijave v POPRu na voljo tukaj.

Moving to Slovenuia IG in FB