Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

11.01.2022

Kavarna z delodajalci

Bi radi stopili v stik z delodajalci in spoznali možnosti, ki jih ponujajo? Vas zanima, kakšne izobrazbene profile zaposlujejo?

Karierni centri Univerze v Ljubljani vas vabimo v Kavarno z delodajalci, kjer vam bodo delodajalci na sproščen način predstavili svojo organizacijo in priložnosti, ki vam jih ponujajo. Kavarna nudi možnost študentom in alumnom UL, da delodajalce osebno spoznate, pridobite pogled praktikov na proces zaposlovanja in se z njimi povežete.

Zaenkrat bodo potekale virtualno preko ZOOM-a, predvidoma enkrat mesečno.

 

Na prvi kavarni, ki bo potekala v torek, 18. januarja 2022, ob 13.00 bo sodelovalo Društvo za kulturo inkluzije. Društvo za kulturo inkluzije se ukvarja z različnimi aktivnostmi, s katerimi krepi vključenost otrok, mladostnikov in odraslih s posebnimi potrebami (večinoma z motnjo v duševnem razvoju) v večinsko družbo. Predstavili vam bodo možnosti v okviru prostovoljstva. Vabljeni k prijavi v POPR-u.

Februarja se lahko pridružite kavarni v torek, 1. februarja 2022, na kateri bosta svoje priložnosti predstavili podjetji:

  • Gen-I, eno najhitrejše rastočih in inovativnih družb na evropskem energetskem trgu in prvi slovenski dobavitelj izključno brezogljične elektrike. Prijava v POPR-u>
  • Zemanta, vodilni ponudnik za trženje spletnega oglasnega prostora. Prijava v POPR-u>

Marca boste lahko spoznali možnosti sodelovanja in zaposlovanja v podjetjih Incom Leone, ki ga poznate po inovativnih sladolednih in čokoladnih izdelkih, in Lidl, mednarodno trgovinsko podjetje, ki kupcem ponuja kakovostne vsakodnevne izdelke po ugodnih cenah.

Vse dodatne informacije, prijavo in napoved prihodnjih kavarn boste našli v POPR-u.

 

Imate vprašanje?

Pišite nam: