Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

18.01.2022

Eutopia EURSS 2022

Zveza EUTOPIA razpisuje štipendije (do 1500 €) za dodiplomske študentke in študente z idejo za interdisciplinarni raziskovalni projekt. Raziskovanje bo potekalo v poletnem času na eni od članic zveze EUTOPIA (Univerza v Warwicku, Univerza Vrije v Bruslju, Univerza v Göteborgu, Univerza CY Cergy Pariz in Univerza Pompeu Fabra Barcelona). Glede na trenutne epidemiološke razmere bo omogočeno tudi delno spletno delo. Rok za prijavo je 28. februar 2022.

Štipendije za dodiplomsko raziskovanje EUTOPIA (EURSS) študentkam in študentom 1. stopnje predstavljajo odlično priložnost za vodenje mednarodnega raziskovalnega projekta. Poleg lastnega raziskovalnega projekta na eni izmed članic zveze EUTOPIA bodo prejemniki štipendije razvili dragocene veščine in karierne možnosti ter s tem obogatili svoj življenjepis.

Mobilnost je ključnega pomena za EURSS, zato bodo pri izvajanju svojega raziskovalnega projekta prejemniki sodelovali z mednarodno priznanimi univerzami. Raziskovanje bo potekalo med poletnimi počitnicami 2022 v fizični ali spletni izvedbi (odvisno od razmer, povezanih s covidom-19).

Štipendija EURS v višini do 1500 € je namenjena za kritje življenjskih in ostalih stroškov, nastalih med izvajanjem projekta v tujini (npr. potni stroški, nastanitev …). Prijavite se lahko do 28. februarja 2022.

Več informacij in prijavni obrazec najdete tukaj.

EURSS2