Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

15.04.2022

Dogodek podjetja PwC: Najboljša ekipa: Ti in PwC!

Podjetje PwC vabi študente na informativno-izobraževalni dogodek, ki bo potekal v četrtek in petek, 21. in 22. aprila 2022 v prostorih družbe PricewaterhouseCoopers (PwC) v Sloveniji, Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana.

PwC je k rešitvam usmerjena skupnost, ki z združevanjem človeške iznajdljivosti, znanja, izkušenj in tehnoloških inovacij zagotavlja trajnostne rezultate in gradi zaupanje v družbi.    Vabijo študente, da se jim pridružite, se sprehodite skozi njihove prostore, od njihovih najboljših strokovnjakov iz prve roke izvete vse, kar vas zanima o reviziji, poslovnem, davčnem in pravnem svetovanju, forenzičnih, tehnoloških in drugih storitvah, ki jih ponujajo njihovim strankam z vsega sveta. Srečanje bo informativno-izobraževalne narave z zanimivimi razpravami o aktualnih temah s področja njihovega dela ter odlična priložnost za mreženje in nova poznanstva. In kdo ve: morda tudi začetek sodelovanja!   

Število mest je omejeno - prijava je možna TUKAJ.   

 

Četrtek, 21. 4. 2022: “Spoznaj PwC”, delavnice pravnega, davčnega in revizijskega oddelka na izbrane “vroče” teme, interaktivni kviz o tehnoloških izzivih sodobnega časa, delavnica osebne blagovne znamke, druženje in zaključek prvega dneva.  

Petek, 22. 4. 2022: Delavnice oddelka za vrednotenje, svetovalnega oddelka ter oddelka za ESG (okoljski, socialni in upravljavski standardi), okrogla miza z najvidnejšimi predstavniki PwC v Sloveniji, zaključno druženje s presenečenjem.