Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Ne pozabi preveriti, ali je zašel med neželeno pošto (se zgodi!).

19.05.2022

Univerza v Ljubljani je prejela certifikat LGBT prijazno okolje

 Univerza v Ljubljani je s strani Mestne občine Ljubljana prejela certifikat LGBT prijazno okolje.

Na Univerzi v Ljubljani cenimo raznolikost in spodbujamo vključujoče akademsko okolje, kjer ni prostora za diskriminacijo na podlagi spola, barve kože, starosti, zdravstvenega stanja oziroma telesne oviranosti, verskega, političnega ali drugega prepričanja, članstva v političnih, sindikalnih, študentskih in drugih organizacijah, nacionalnega, etničnega ali socialnega porekla, družinskega statusa, premoženjskega statusa, izobrazbe, spolne usmerjenosti, spolne identitete in spolnega izraza ali diskriminacijo na podlagi druge osebne okoliščine.

S pridobljenim certifikatom se bomo zavzemali za boljše razumevanje temeljnih človekovih pravic LGBT+ oseb, vključujoče okolje za LGBT+ sodelavce in sodelovke, dvig osveščenosti zaposlenih pri zagotavljanju ponudbe in storitev LGBT+ uporabnic in uporabnikov in povečanju občutljivosti za zaznavanje kršitev pravic LGBT+ oseb v delovnem in uporabniškem okolju. 

Več podrobnosti najdete  tu.