Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

24.05.2022

Poletna praksa v Globalnem operativnem centru

V okviru Poletne prakse v Novartisu letos ponujajo priložnost 12 perspektivnim študentom, da spoznajo delo v Globalnem operativnem centru. 

Vrata Novartisa v Sloveniji so ves čas odprta za vedoželjne nove talente, ki želijo z njimi soustvarjati medicino. Letos poleti jih bojo v okviru Poletne prakse v Novartisu medse sprejeli kar 12. Študentom ponujajo plačano poletno prakso, možnost pridobivanja dragocenih izkušenj, vpogleda v delovanje različnih oddelkov znotraj Globalnega operativnega centra in možnost učenja ter mreženja ob zanimivem delu z vrhunskimi strokovnjaki.

Poletna praksa bo potekala na sedmih področjih, in sicer Odličnost v projektni pisarni, Logistični center, Oskrba, Izobraževanje in usposabljanje, Operativna odličnost, NTO Varnost in Podpora vodstvu. K prijavi vabimo študente zadnjega letnika dodiplomskega ali podiplomskega študija, ki so analitični, komunikativni, proaktivni, natančni, imajo veliko željo po učenju in jih zanima delo v farmacevtskem podjetju.

Več informacij lahko najdete na spletni strani Globalni operativni center, poletna praksa - Lek.

Povezava do prijavnice

Rok za prijavo je 25. maj 2022.