Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

23.06.2022

Pridobivanje dodatnih znanj za mlade na področju kulturnih dejavnosti v okviru JSKD za dopolnilna izobraževanja za delo/zaposlovanje v kulturi

V letu 2022 bo 67 dodatno izobraženih mladih do 29. leta straosti, od tega 57 kandidatov v Vzhodni kohezijski regiji in 10 kandidatov v Zahodni kohezijski regiji v enem izmed 12 izobraževalnih modulov izvajanih v živo in/ali spletni obliki. Za javni razpis - poziv 2022/2 z objavo v Uradnem listu RS z dne 10.6.2022 je na voljo 51 prostih mest za kandidate iz vzhodne kohezijske regije za vključitev v dopolnilna izobraževanja za delo/zaposlovanje v kulturi in 1 prosto mesto za kandidata/-ko in Zahodne kohezijske regije za vključitev v dopolnilna izobraževanja za delo/zaposlovanje v kulturi v okviru 12-ih razpisanih modulov. 

Izobraževanja bodo brezplačna. 

Več informacij in razpis.