Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

19.09.2022

Trajnosti naproti s soustvarjanjem na področju STEAM izobraževanja

Dogodek Trajnosti naproti s soustvarjanjem na področju STEAM izobraževanja je priložnost za srečanje in predstavitev različnih deležnikov s področja STEAM izobraževanja, medsebojni navdih in vzpostavitev sodelovanja. Dogodek bo potekal v sredo, 21. 9. 2022, na UL Pedagoški fakulteti.

STEAM je mednarodno uveljavljena okrajšava za preplet ved naravoslovja, tehnike in tehnologije, umetnosti ter matematike (Science, Technology, Engineering, Art, Mathematics). 

Osrednji poudarek dogodka bodo delavnice, okrogle mize in druge aktivnosti, namenjene učencem in dijakom, mladim navdušencem STEAM področja. Prav tako je dogodek namenjen predstavitvam primerov dobrih praks poučevanja in učenja STEAM v celotni izobraževalni vertikali, sodobnih raziskovalnih spoznanj STEAM izobraževanja, možnosti digitalne podpore STEAM izobraževanju, zaposlitvenih možnostmi na področju STEAM itd.

Dogodek je za vse udeležence – osnovnošolce, dijake, strokovne delavce (učitelje, predavatelje, raziskovalce …) in ostalo zainteresirano javnost brezplačen.

Program in povzetke najdete TUKAJ.

Prijave so odprte do zapolnitve mest na povezavi TUKAJ.

Vabljeni k prijavi!

 

Organizator dogodka je Univerza v Ljubljani, koordinator je UL Pedagoška fakulteta v sodelovanju s Centrom UL za uporabo IKT v pedagoškem procesu.

steam_slika