Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

02.08.2022

Odprte prijave na #FLIF 2022

Odprte so prijave za Festival ljubiteljskega igranega filma 2022.

Prijavijo se lahko filmi, ki so igrani, so nastali v okviru ljubiteljskega filmskega ustvarjanja, trajajo do 30 minut ter filmi, ki še niso bili predvajani na festivalu.

V primeru produkcije, kjer ljubiteljski ustvarjalci sodelujejo s profesionalnimi, lahko film tekmuje v kategorijah, ki so jih pokrivali ljubiteljski filmski ustvarjalci. Primer: če film režira neprofesionalni režiser v filmu pa nastopajo profesionalni igralci, lahko film tekmuje v kategoriji za najboljšo režijo, ne pa za najboljšega igralca. Študenti filmskih šol lahko sodelujejo s projekti, ki niso nastali v izrazito profesionalnih mentorsko-produkcijskih okoliščinah; na primer diplomski filmi študentov AGRFT presegajo ljubiteljski nivo produkcije.

V primeru zaostrenih ukrepov zaradi virusa COVID19 bo festival izveden v digitalni obliki. Filmi bodo po festivalskem urniku predvajani na You Tube kanalu skupine Avantura.

Več informacij je na voljo tukaj.

Rok za prijavo: 15. 8. 2022.