Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

03.08.2022

Industrial Seed: Postani inženir/ka v industriji v mednarodnem podjetju Lactalis

Si ravno zaključil/a študij elektrotehnike ali mehatronike in iščeš karierno priložnost? Želiš razviti svojo kariero kot inženir/ka v proizvodnji v mednarodnem podjetju?

Ljubljanske mlekarne, vodilna mlekarna v Sloveniji in del največje mlekarske skupine na svetu Lactalis, razpisuje program Industrial seed. Zaposlili bodo zelo mlade strokovnjake, ki bodo lahko v njihovem podjetju razvijali svoj potencial in talent. Gre za 2-letni program, ki bo udeležencem omogočil pridobivanje praktičnih izkušenj in seznanitev s proizvodnimi procesi v različnih podjetjih in državah znotraj družbe Lactalis. 

Program Industrial Seed je primeren za:

  • podiplomske študente elektrotehnike ali mehatronike in
  • diplomirance/alumne elektrotehnike ali mehatronike, ki želijo razviti svojo kariero kot inženirji/ke v mednarodnem podjetju.

Rok za prijavo je 31. 8. 2022.

več informacij

 

Industrial Seed - Ljubljanske mlekarne - 1200x1200