Prijavi se v POPR!

Za prijavo na dogodke in svetovanja ter za brskanje po najnovejših prostih delovnih mestih se vpiši v portal POPR. Če si študent se vpiši s svojo digitalno identiteto, če pa si študent brez statusa, študent druge univerze, dijak, alumni UL ali zaposleni na UL pa sledi enostavnemu registracijskemu postopku.

Ne spreglej naših e-novic

Da ti ne bo ušel noben dogodek ali dobra karierna priložnost, se prijavi na naš e-novičnik. Če si nanj že naročen (večina študentov je), pa najprej preveri, da ti ne zahaja med neželeno pošto (se zgodi!).

04.08.2022

Serija tekmovanj European Statistics Award

Eurostat pričenja z organizacijo serije tekmovanj z naslovom “European Statistics Awards” s področja  kratkoročnega napovedovanja (nowcasting) in spletne intelligence (web intelligence). V okviru programa, ki bo trajal do konca leta 2025, Eurostat načrtuje tri letne serije s področja kratkoročnega napovedovanja in več tekmovanj s področja spletne intelligence.

Prvo tekmovanje s področja kratkoročnega napovedovanja (nowcasting) se prične 1. septembra 2022. Prijava bo mogoča kmalu; spremljajte spletno stran. Prijava je za udeležence brezplačna. 

Za več informacij pišite: 

Več informacij je dosegljivih tudi v najavi (pdf). 

eurostat